Contact opnemen met PCML

Wil je meer weten over de mogelijkheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We denken graag met je mee en leveren met plezier maatwerk voor jouw medewerkers of organisatie. Daarvoor komen we graag naar je toe, maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen met PCML:
training@pcml.nl

Postadres:
Tweeboomlaan 87 1624EB Hoorn

Bezoekadres (op afspraak)
Wilhelminalaan 2A Unit 1.20 1623MA Hoorn

CRKBO geregistreerde instelling
SJK

Meer informatie aanvragen

Vul dan onderstaand formulier in.

PCML bureau voor onderwijs en oudercommunicatie is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: KvK 72860995 Vestigingsnummer 000040944360 (KvK Almere)

Wij doen ons best om onze trainingen te verzorgen in overeenstemming met de geldende professionele normen. Wanneer je ontevreden bent over onze dienstverlening, kun je in onze Klachtenregeling PCML lezen hoe je een klacht kunt indienen en hoe wij met jouw klacht omgaan.

Wil je meer weten over hoe wij omgaan met privacy & cookies? Dit kun je lezen in ons Privacystatement PCML

Wil je weten welke voorwaarden wij hanteren? Lees alles in onze Algemene Voorwaarden PCML

PCML Laat oudergesprekken voor je werken

Door jezelf en jouw team sterker te maken in het voeren van deze gesprekken. Wij komen graag vrijblijvend met je in contact. We willen weten wat jou en jouw team bezighoudt, wat de training jullie moet opleveren en vervolgens vertellen wij op welke manier we van toegevoegde waarde zijn.

 

Nieuwsgierig naar ons?
Hier leer je ons beter kennen maar liever maken we een afspraak met je om face to face of online kennis te maken en te kijken hoe wij van toegevoegde waarde voor jou of jouw team kunnen zijn. Tot snel bij PCML